Rólunk

Nem vagyunk nagyok, nem áll a hátunk mögött számos óriásprojekt, de hiszünk benne, hogy hozzáállásunkkal egy új szemlélet úttörői lehetünk az ingatlanpiacon.

Kiváló szaktudású kollégáinkkal együttműködve készítjük el ingatlanjainkat, melyek minden egyes négyzetcentiméterét jövőbeli lakóira szabjuk – az adott élethelyzetre és az adott igényekre alakítjuk ki.

 
 
Otthonokat építünk! Mit jelent ez?

Nem darabszámokat és egyszerű megoldásokat, hanem végletekig kidolgozott és átgondolt alaprajzokat, élettereket, maximális felszereltséget, figyelmet. Hiszünk a személyes kapcsolat erejében, így minden vásárlónkat igyekszünk közelebbről is megismerni, kideríteni az igényeit, segíteni a döntésekben vagy akár olyan részletekre is felhívni a figyelmét, melyekre talán nem gondolt. Minden egyes épületet/lakást sajátunkként szeretünk és építünk. Ingatlanjaink képi világa, felszereltsége és beépített anyagainak magas minősége az évek során védjegyünké vált, csakúgy mint az egyre növekvő elégedett vásárlóink listája is.

Az új, innovatív megoldások iránti lelkesedésünk mellett maximálisan hiszünk a hazai környezetben évtizedek alatt tesztelt, hagyományos műszaki módszerekben és szaktudásban. Fiatalos csapatunk, arculatunk az elmúlt évek számos projektje során folyamatosan forrta ki magát.

FBF_5277

Társasház

Családi ház

Lakás

FBF_5352
rétalja-web-rólunk-hívókép
konyhaweb-rólunk-hívókép